logo
Nyitólap   |   mtb   |   Caprine Boomer B
Keresés   
  legújabb vélemény
  legújabb termék


 Komplett kerékpárok
  mtb
  országúti
  össztelós
  trekking

 Teleszkópok
  első teleszkóp
  duplavállas teleszkóp
  hátsó rugóstag

 Hajtáslánc
  hajtókar
  lánc
  fogaskoszorú
  középrész
  első váltó
  hátsó váltó
  patentpedál

 Kerék
  kerékagy
  felni
  külső gumi
  komplett kerék
  pumpa

 Egyéb alkatrészek
  mtb váz
  DH váz
  országúti váz
  fék
  tárcsafék
  fékkar
  kormánycsapágy
  nyereg
  sebességmérő
  lámpa
  lakat
  egyéb cuccok

 Ruházat
  fejvédő
  kerékpáros cipő
  mez
  nadrág
  szemüveg
  hátizsák/táska


Vélemény hozzáadás

Caprine Boomer B Caprine Boomer B
Gyártó honlapja www.caprine.hu
Magyarországi forgalmazó Caprine
Forgalmazó honlapja www.caprine.hu
Átlag teljesítmény érték [4.50]
Átlag ár/teljesítmény arány [5.00]
Összes vélemény 2


Modell év Tömeg (gr) Ár (HUF) Teljesítmény érték Ár/teljesítmény arány Vélemények száma
2001 n.a. 130000 n.a. n.a. n.a.


Vélemények


Kicsicsabi (túrázgató/városi harcos aki évi 2000-4000 km-t teker) 2002.10.22
Modell év:2002
Meddig használtad:6 hónapig
Előnyök:Tényleg ennyi pénzért nemigen tudok jobbat elképzelni! Eddig semmi gondom nem volt vele (habár még aznap defektet kaptam, mikor megvettem :) )
Hátrányok:Én a nyerget kicsit kényelmetlennek találtam, de ez izlés kérdése... Valami normális csomagtartórögzítést rakhattak volna rá, mert az általam talált legmerevebb csomagtartót alapból nem lehetett volna felrakni rá (ahogy meg felraktam, leszedte a festést :( )
Kinek/mire ajánlod:Amire én használom, arra abszolút megfelel.
Vélemény:A véleményemet úgy nézzétek, h a régi bikeról átrakattam az Avid fékeket és az Alivio fékkart, valamint a kormányt is lecseréltettem egy egyenes változatúra. Ezen kívül vettem rá 1 Rock Shox Judy TT telót (amit azóta megbántam, de az nem ide tartozik).
A fordulást, mászást csak az előző 21 colos Schwinn Woodlands csodámmal tudom összehasonlítani, és ahhoz képest király! Mászásnál eddig csak 1cer volt olyan, h nagyon emelgette az orrát, de lehet, h más bikeoknak is túl meredek lett volna :)
A megbízhatóságról annyit, h egy 16 napos túrát 20 kg csomaggal minden hiba nélkül kibírt (csak a hátsó külső mintázata kopott meg kicsit), pedig vagy 6szor kint ázott szegény egész éjszaka... Itthon szétszedtem, és sehol nem volt gáz, egyedül a nyeregcső volt kicsit vizes :)
Lecserélni a pedált fogom patentpedálra, de a gyári si nagyon jó!
Teljesítmény:
Ár/teljesítmény:

Villámcsiga (túrázgató/városi harcos) 2002.06.11
Modell év:2002
Meddig használtad:3 hónapig
Előnyök:Nagyon jó ár/érték arány, igényes kidolgozás, apró finomságok (felül vezetett bovdenek, fém és sajtolt embléma) ennyi pénzért jobbat nemigen kaphatsz. Megbízható működés, csak a tekerésre kell figyelned, minden olajozottan működik. Tankszerű.
Hátrányok:A "gyári" fékkart, középcsapágyat és a láncot lecseréltem vásárláskor (ez önmagában nem hiba, csak minimális ráfordítással jobbat akartam). Az én méretemben (19") nem fordulás-bajnok. A hajlított kormány miatt 1 db lámpa és 1 db km óra fér el kényelmesen. Csak egy kulacstartónak van gyári furata. A fékbetétet puhábbra kell cserélni. Tankszerű. Nem 10 kiló, bár számomra ez nem fontos.
Kinek/mire ajánlod:Aki megbízható, 27 sebességes bicajt szeretne kedvező áron, könnyű terepezésre, hobby versenyre. Komoly telóval és némi befektetéssel többre is. :-)
Biciklid paraméterei:Boomer Deore 2002
Vélemény:Ezt megelőzően cro-mo Highlanderem volt, ahhoz képest komolyabb kerékpár, a Deore váltószett megéri az árát (létezik 24 seb. Alivio-s változat is). Az idei modell már csak 100.00 Ft (teló nélkül), ennek az árát az agyaknál és a fékkarnál fizeted meg, de a csere nem kerül sokba.
Teljesítmény:
Ár/teljesítmény:

  az oldal tetejére