Btwin Elops 900 elektromos ebike / pedelec

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
 • Modellév: 2018 (frissítve: 2018.04.)
 • Listaár: 349.990 Ft

HASONLÓ ebike / pedelec TERMÉKEKMég nem véleményezték a Btwin Elops 900 elektromos terméket!
Légy TE az első!
Ajánlott felhasználás:
aszfaltra:
 •  
 •  
 •  
terepre:
 •  
 •  
 •  

Váz

váz (mtb):

Süllyeszetett acél váz: könnyű felszállni rá. Az acélnak köszönhetően nagyon masszív kerékpár. 1,60-1,80 méteres testmagassághoz.


 
színválaszték:

fekete


villa (teló):

Teleszkópos (felfüggesztett) villa, nem állítható. A villa elnyeli az út által keltett rezgéseket. Köves burkolatú városi utakon csillapítja a burkolat által keltett ütéseket.


Meghajtás

 
fokozatok száma:

1x6


Kerék

felni:

Alumínium duplafalú


Irányítás

váltókar:

SHIMANO markolatváltó


kormány:

Alumínium


kormányszár:

Aluminium


nyeregcső:

Alumínium


Fék

tárcsafék:

Tektro


fékkar:

Tektro


Kiegészítők

 
első lámpa:

van


 
hátsó lámpa:

van


 
sárvédő:

van


 
további kiegészítők:
 • Kitámasztó
 • Csomagtartó
 • Teljes láncvédő

tömeg:

23,8 kg


 
további információk:

A hátsó kerékre szerelt 250 wattos brushless motor (európai szabvány). Nyomaték: 30 Nm. Akkumulátor: 36 Volt / 11,6 Ah. 2 év jótállás (350-500 teljes töltési ciklus). Megbízható Samsung akkumulátor. A kerékpár teljes egészében az LCD kijelzőről vezérelhető 3 üzemmódban + "walk" funkció, melynek segítségével gyalogosan tolható a kerékpár.

Üzemidő: 40 - 70 km. Az üzemidő a használó súlyának, a használat módjának, a szinteltérésnek és a külső hőmérsékletnek a függvénye.


Btwin logó

Btwin márka bemutatás

b'Twin - My cycling life

Bár a kerékpározás már bő 100 éves múltra tekint vissza, mind a mai napig egy modern sportnak számít, kecsegtető jövővel, ami egyaránt jó a környezetnek, és az embereknek. A b’Twin célja, hogy olyan bringákat gyártson, amely megadja az alapot a lelkesedésednek, anélkül, hogy bármi végett is aggódnod kellene.

A b’Twin kínálatában főleg belépő szintű kerékpárok találhatóak, de néhány modelljük a felső szinteket ostromolja. A palettára jellemző a jó ár-érték arány. A márkanév alatt megtalálhatóak mtb, trekking, városi, freeride, bmx, országúti és gyermek kerékpárok is, ráadásul akár utóbbi kettő ötvözete is, ami a versenysport ízére már gyermekként ráérző kis bringásoknak lehet jó hír.

A b’Twin a komplett kerékpárokon kívül kiegészítők, alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik, beleértve a gumikat, világítást, ruházatot, sárvédőket, de akad a cég által fejlesztett, gyermekkerékpárokra szerelhető praktikus vezetőrúd is, mely a bringáspalánták két kerékhez szoktatásában lehet hasznos segítség.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Btwin Elops 900 elektromos termékkel kapcsolatban: