Acor ACR-2401 nyeregcsőre szerelhető csomagtartó egyéb cuccok

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2015 (frissítve: 2015.09.)
  • Listaár: 5.490 Ft

HASONLÓ egyéb cuccok TERMÉKEKMég nem véleményezték az Acor ACR-2401 nyeregcsőre szerelhető csomagtartó terméket!
Légy TE az első!
 
anyag:
  • Alumínium keret
  • Műanyag tálca

 
színválaszték:

fekete


tömeg:

600 g


 
további információk:
  • Nyeregcsőre szerelhető csomagtartó (25.4-32.0mm)
  • Szögben állítható gyorszár
  • Terhelhetőség: 10kg

Acor logó

Acor márka bemutatás

„Ha megadatott, hogy egy Acor alkatrésszel felszerelkezve fald a kilómétereket, akkor tudod, hogy milyen a vadabbik oldalon tekerni. Attól pillanattól, hogy megmarkolod a kormányt, és izomból rátaposol a pedálra, tudod, hogy egy misztikus átalakulás veszi kezdetét. Arra eszmélsz, hogy széttárod a szárnyaid, sőt, patákat és uszonyokat növesztesz, sőt, egy új személyiséget veszel fel! Légy szarka, grizzly, vagy egy bengáli, a természet összes csodája téged szólít. Ne habozz tovább. Szárnyalj az Acorral a vad kék végtelenbe.

Az Acor csapata 1990 óta dolgozik azon, hogy ezt az élményt megteremtse a vásárlóinak. A cég világszintű forgalmazói hálózattal rendelkezik, és termékeinek megalkotásakor a CNC megmunkálást is beveti. Olyan magas minőségű anyagokkal dolgozik, mint az alumínium vagy a titán, mely utóbbival kevés márka büszkélkedhet.

Bár felénk kevésbé ismert, az Acor kerékpár vázakat is gyárt, akár titániumból is. Ezen kívül számtalan alkatrész, kiegészítő és tartozék alkotja a cég kínálatát, többek között kerékagyak, fékrendszerek, szerszámok, ruházati kiegészítők, nyergek, kormány-szettek.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Acor ACR-2401 nyeregcsőre szerelhető csomagtartó termékkel kapcsolatban: