Abus Lane-U Signal sisak

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2013 (frissítve: 2013.03.)
  • Listaár: 25.000 Ft

HASONLÓ sisak TERMÉKEKMég nem véleményezték az Abus Lane-U Signal terméket!
Légy TE az első!
 
szellőzőnyílások száma:

15


 
in-mold technológia:

igen


 
napellenző:

van (lecsatolható)


 
méret:
  • M (52-57 cm)
  • L (56-62 cm)

 
színválaszték:

fehér


tömeg:
  • 250 g (M)
  • 285 g (L)

Abus logó

Abus márka bemutatás

„Abus. A biztonság kellemes érzése.”

Az Abus sikertörténete 1924-ben kezdődött, amikor August Bremicke elkezdett lakatot gyártani saját filozófiája alapján, miszerint „a biztonságnak minőségre van szüksége”.

A cég telephelye Németországban található, a kereskedelmi, műszaki, minőségellenőrzési tevékenységek, valamint a tesztelés is itt zajlanak, és a legerősebb védelmet nyújtó termékeik gyártása is itt folyik.

Az Abus csúcs modelljei az U-lakatok, melyek speciális edzett acélból készülnek. Az Abus lakatok nagy része úgynevezett X-Plus és Plus cilinder betéttel rendelkezik. Ez a levédett technológia ellenáll mindenféle manipulációnak, feltörésnek. A láncos lakatok technológiája is hasonló elven alapul. A kisebb súlyt preferáló vásárlók érdekében az egyes láncos lakatok tömege kevesebb, mint 1 kg.

Szinte egyedülálló találmány az Abus kínálatában a colostok-szerűen összehajtható Bordo lakat, amely egyesíti az U-lakatok erejét és alacsonyabb tömegét a láncos lakatok rugalmasságával és praktikumával.

A kínálatban akadnak különféle gyereklakatok is, melyek könnyen kezelhetők és tetszetősek. A gyereksisakok, lakatok megkülönböztető „Safety for Kids” jelöléssel vannak ellátva, hangsúlyozva a biztonságos gyerekkerékpározás fontosságát.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Abus Lane-U Signal termékkel kapcsolatban: