XLC BH-C10 sisak

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2014 (frissítve: 2014.02.)
  • Listaár: 15.600 Ft

HASONLÓ sisak TERMÉKEKMég nem véleményezték az XLC BH-C10 terméket!
Légy TE az első!
 
in-mold technológia:

igen


 
napellenző:

van (lecsatolható)


 
méret:
  • S/M (54-58 cm)
  • L/XL (58-62 cm)

 
színválaszték:
  • Fekete-fehér
  • Fehér-szürke

 
további információk:

Quick turn


XLC logó

XLC márka bemutatás

Az XLC egy fiatal, magas technikai szinten dolgozó, nemzetközi márka. A márkanév 2003-ban mutatkozott be, mint a Haibike és Winora kerékpárok alapfelszereltsége, főleg kormányok, kormányszárak és nyeregcsövek terén.

2005-ben az Acell Group tulajdonában lévő XLC márkát a csoport leányvállalata, a Winora gondozásába adták. Innentől világszerte ismertté válik a név. A cég 100 éves tapasztalatából táplálkozva megalkotott alkatrészek a legkeményebb teszteket kell, hogy kiállják, mielőtt mindennapi a használatba bocsátják őket.

A XLC minden féle kerékpáros stílushoz és igényhez kínál kiegészítőket, alkatrészeket és ruházatot. Ezeket több teljesítményszintre osztva segítik a választást, hogy azt kapd a pénzedért, amire vágysz.

A kínálat alján áll a Basic Line, amely a kényelmet és tartósságot kereső szabadidős bringásoknak készült. Sportosabb felhasználásra ajánlott a Comp széria, amelyhez duplán húzott 6061-es alumíniumot használnak. A Pro szett profikat is kielégítő minőséget kínál, de olyan áron, hogy még a további álmodozásaidat is valóra tudd váltani. A Pro SL széria pedig már országúti, xc, vagy marathon versenyigényeket is kielégít, és magas minőségű és könnyű 7075-ös és 2014 T6, 3D formázott alumínium alapanyagból készül.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű XLC BH-C10 termékkel kapcsolatban: