Deuter Attack 18 SL hátizsák/táska

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév:
    2019
    (frissítve: 2019.06.)
  • Listaár: 62.690 Ft

Legközelebbi Deuter bolt, ahol meg tudod vásárolni:
irányítószám
vagy

HASONLÓ hátizsák/táska TERMÉKEKMég nem véleményezték a Deuter Attack 18 SL terméket!
Légy TE az első!
 
méret:

48 x 25 x 22 cm


 
kapacitás (l):

18


 
italtartó:

van helye (max. 3L)


 
sisaktartó:

van


 
színválaszték:
  • Sötétkék
  • Türkizzöld
  • Szürke-fekete

 
további információk:

Shield System (SHIELD PSA BACK PROTECTOR) azaz védelem rendszer egy a hátrészbe beépített protektor, ami a sérülések ellen védi a viselőjét, védi a gerincet és a hátrendszert kifejezetten nők részére tervezve párnázott csípőöv mellpánttal ellátva eső elleni védelem zseb az értéktárgyaknak bukósisak tartó víztartó tartály kompatibilis (3.0 l) mobiltelefon tartó rekesz biztonsági fény tartó heveder oldalsó zsebek könnyen állítható hevederek


Deuter logó

Deuter márka bemutatás

A Deuter cég főleg táskáitól és hálózsákjairól ismert. Története 1898-ban kezdődik, ekkor alapította Hans Deuter.

A századfordulón a cég látja el a Bajor Királyi Postát postás-táskákkal és zsákokkal, pár évvel később pedig sátorgyártás is beindul. 1910-ben a hadsereg lesz a cég legnagyobb megrendelője. 1938-ban Anderl Keckmair elsőként megmássza a svájci Eiger hegy (3970 m) északi oldalát, egy Deuter zsákkal a hátán.

A II. világháború pusztításai után 1945-ben újra fejlesztésbe, a cég bővítésébe kezdenek. 1953-ban Hermann Buhls Deuter felszerelést használva mássza meg a Himalája 8125 méteres csúcsát, a Nanga Parbat-ot, mely hasznos visszajelzésekkel szolgál a termékek fejlesztéséhez.

1968-ban bemutatják az első nylon hátizsákot, mely egy új korszakot nyit. A cég nevéhez fűződik az első ’aircomfort’ hátizsák 1985-ös megjelenése is. 1988-ban hegyikerékpárosok is csatlakoznak a cég csapatához. 1990-ben érkezik az első kerékpáros hátizsák. 2005-ben megjelenik a hátvédelemmel ellátott sí és kerékpáros hátizsák, mely Eurobike arany díjat nyer.

2006-ban kijön a cég női vonala, az SL modellcsalád, melyet női atléták tapasztalatai alapján fejlesztettek. Egyikük volt Gerlinde Kaltenbrunner, aki egy 8000 m-es csúcs meghódításával szerzett ismertséget.

2000-ben alakult a cég által támogatott kerékpáros csapat, a Flower Power, mely 4X, dh, és fr stílusokban is jeleskedik. A cég támogatottjai közé tartozik Clementz Jerome hegyikerékpáros is.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Deuter Attack 18 SL termékkel kapcsolatban: