Deuter Compact EXP 10 SL hátizsák/táska

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév:
    2019
    (frissítve: 2019.06.)
  • Listaár: 29.690 Ft

Legközelebbi Deuter bolt, ahol meg tudod vásárolni:
irányítószám
vagy

HASONLÓ hátizsák/táska TERMÉKEKMég nem véleményezték a Deuter Compact EXP 10 SL terméket!
Légy TE az első!
 
méret:

42 x 21 x 19 cm


 
kapacitás (l):

10


 
italtartó:

van helye (max. 3L)


 
sisaktartó:

van


 
színválaszték:
  • Bordó-piros
  • Fekete

 
további információk:

A speciálisan nők részére tervezett Deuter SL-modellek keskenyebb vállpántokkal, rövidebb háttal valamint a homorúan kialakított csípőövvel kimondottan kényelmes viseletet nyújtanak. Pull-Forward állítható csípőöv a tökéletes illeszkedésért két cipzáras zseb a csípőövön elrejthető sisaktartó háló megerősített hátpanel a nyomási pontok elkerülése érdekében különálló zseb a víztartálynak (kívülről hozzáférhető) 3M fényvisszaverők a csípőövön cipzáras elülső zseb (belül cipzáras, hálós zseb) oldalsó kompressziós hevederek kiszedhető esővédő huzat oldalsó elasztikus zsebek állítható magasságú mellheveder megnövelhető űrtartalom (+2,5 l) belső értéktartó zseb víztartály kompatibilis (Deuter Streamer 2.0 vagy Streamer 3.0)


Deuter logó

Deuter márka bemutatás

A Deuter cég főleg táskáitól és hálózsákjairól ismert. Története 1898-ban kezdődik, ekkor alapította Hans Deuter.

A századfordulón a cég látja el a Bajor Királyi Postát postás-táskákkal és zsákokkal, pár évvel később pedig sátorgyártás is beindul. 1910-ben a hadsereg lesz a cég legnagyobb megrendelője. 1938-ban Anderl Keckmair elsőként megmássza a svájci Eiger hegy (3970 m) északi oldalát, egy Deuter zsákkal a hátán.

A II. világháború pusztításai után 1945-ben újra fejlesztésbe, a cég bővítésébe kezdenek. 1953-ban Hermann Buhls Deuter felszerelést használva mássza meg a Himalája 8125 méteres csúcsát, a Nanga Parbat-ot, mely hasznos visszajelzésekkel szolgál a termékek fejlesztéséhez.

1968-ban bemutatják az első nylon hátizsákot, mely egy új korszakot nyit. A cég nevéhez fűződik az első ’aircomfort’ hátizsák 1985-ös megjelenése is. 1988-ban hegyikerékpárosok is csatlakoznak a cég csapatához. 1990-ben érkezik az első kerékpáros hátizsák. 2005-ben megjelenik a hátvédelemmel ellátott sí és kerékpáros hátizsák, mely Eurobike arany díjat nyer.

2006-ban kijön a cég női vonala, az SL modellcsalád, melyet női atléták tapasztalatai alapján fejlesztettek. Egyikük volt Gerlinde Kaltenbrunner, aki egy 8000 m-es csúcs meghódításával szerzett ismertséget.

2000-ben alakult a cég által támogatott kerékpáros csapat, a Flower Power, mely 4X, dh, és fr stílusokban is jeleskedik. A cég támogatottjai közé tartozik Clementz Jerome hegyikerékpáros is.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Deuter Compact EXP 10 SL termékkel kapcsolatban: