Deuter Superbike 14 EXP SL hátizsák/táska

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév:
    2019
    (frissítve: 2019.06.)
  • Listaár: 32.990 Ft

Legközelebbi Deuter bolt, ahol meg tudod vásárolni:
irányítószám
vagy

HASONLÓ hátizsák/táska TERMÉKEKMég nem véleményezték a Deuter Superbike 14 EXP SL terméket!
Légy TE az első!
 
méret:

46 x 28 x 17 cm


 
kapacitás (l):

14


 
italtartó:

van helye (max. 2L)


 
sisaktartó:

van


 
színválaszték:
  • Fekete
  • Bordó-piros

 
további információk:

A speciálisan nők részére tervezett Deuter SL-modellek keskenyebb vállpántokkal, rövidebb háttal valamint a homorúan kialakított csípőövvel kimondottan kényelmes viseletet nyújtanak. anatómiailag kialakított Deuter Soft-Edge (kényelmes, párnázott) vállpánt hálós csípőöv cipzáras zsebbel lélegző, szélálló láthatósági mellény (zsebbe rejthető) sisaktartó háló (zsebbe rejthető) méretes elülső cipzáras zseb belső cipzáras értéktartó zseb fényvisszaverő nyomatok fényvisszaverő fül villogó lámpának megnövelhető űrtartalom kivehető ülőmatrac szennyestartó zseb elasztikus oldalzsebek állítható mellheveder eltávolítható esővédő huzat (zsebbe rejthető) víztartály kompatibilis (Deuter Streamer 3.0 vagy Streamer 2.0 )


Deuter logó

Deuter márka bemutatás

A Deuter cég főleg táskáitól és hálózsákjairól ismert. Története 1898-ban kezdődik, ekkor alapította Hans Deuter.

A századfordulón a cég látja el a Bajor Királyi Postát postás-táskákkal és zsákokkal, pár évvel később pedig sátorgyártás is beindul. 1910-ben a hadsereg lesz a cég legnagyobb megrendelője. 1938-ban Anderl Keckmair elsőként megmássza a svájci Eiger hegy (3970 m) északi oldalát, egy Deuter zsákkal a hátán.

A II. világháború pusztításai után 1945-ben újra fejlesztésbe, a cég bővítésébe kezdenek. 1953-ban Hermann Buhls Deuter felszerelést használva mássza meg a Himalája 8125 méteres csúcsát, a Nanga Parbat-ot, mely hasznos visszajelzésekkel szolgál a termékek fejlesztéséhez.

1968-ban bemutatják az első nylon hátizsákot, mely egy új korszakot nyit. A cég nevéhez fűződik az első ’aircomfort’ hátizsák 1985-ös megjelenése is. 1988-ban hegyikerékpárosok is csatlakoznak a cég csapatához. 1990-ben érkezik az első kerékpáros hátizsák. 2005-ben megjelenik a hátvédelemmel ellátott sí és kerékpáros hátizsák, mely Eurobike arany díjat nyer.

2006-ban kijön a cég női vonala, az SL modellcsalád, melyet női atléták tapasztalatai alapján fejlesztettek. Egyikük volt Gerlinde Kaltenbrunner, aki egy 8000 m-es csúcs meghódításával szerzett ismertséget.

2000-ben alakult a cég által támogatott kerékpáros csapat, a Flower Power, mely 4X, dh, és fr stílusokban is jeleskedik. A cég támogatottjai közé tartozik Clementz Jerome hegyikerékpáros is.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Deuter Superbike 14 EXP SL termékkel kapcsolatban: