Deuter Trans Alpine 32 EL 2019 hátizsák/táska

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév:
    2019
    (frissítve: 2019.06.)
  • Listaár: 49.490 Ft

Deuter Trans Alpine 32 kerékpáros hátizsák eladó
15.990 Ft
új árához képest: -68%

HASONLÓ hátizsák/táska TERMÉKEKMég nem véleményezték a Deuter Trans Alpine 32 EL terméket!
Légy TE az első!
 
méret:

58 x 28 x 24 cm


 
kapacitás (l):

32


 
italtartó:

van helye (max. 3L)


 
sisaktartó:

van


 
színválaszték:

Grafit-fekete


 
további információk:

Az Airstripes hátrendszerrel, a hálós csípőövel és az anatómiailag kialakított vállpántokkal együtt a Deuter Trans Alpine hihetetlenül kényelmes viselet.

anatómiailag kialakított Deuter Soft-Edge (kényelmes, párnázott) vállpánt, súlypont állítási lehetőséggel az Airstripes hátrendszer kiváló szellőzést és kompakt, stabil illeszkedést eredményez a hátpárnához illeszkedő, centralizált csípőtámasz a Pull-Forward és az Auto Compress rendszernek köszönhetően még stabilabbá teszi a hátizsák illeszkedését a háromféle szövetzóna optimális komfortot biztosít : puha a vállpántokon, jól szellőző a hátpárnákon és sima a csípőrésznél széles, hálós, párnázott élű csípőöv cipzáras zsebbel könnyen hozzáférhető cipzáras zseb okostelefon tárolására a hátoldalnál nagyméretű elülső cipzáras zseb rendszerezővel és külön rekesszel az értékek számára két részre osztható fő rekesz esővédő huzat villogó lámpa felszerelésére alkalmas füllel, fényvisszaverő nyomattal alsó, gyors hozzáférést biztosító nyílás (cipzárral elkülöníthető rekesz) állítható magasságú mellheveder sokoldalú, elasztikus elülső zseb sisak, kabát, egyebek tárolására oldalsó kompressziós hevederek - az űrtartalom csökkentésére és a zsák stabilitásának növelésére szolgál 3M fényvisszaverők körbe a zsákon pumpatartó hüvely
a belső huzat színe megkönnyíti a zsák tartalmának áttekinthetőségét elasztikus oldalzsebek kivehető ülőmatrac villogó lámpa felszerelésére alkalmas fényvisszaverő fül víztartály kompatibilis (Streamer 2.0 vagy Streamer 3.0) SOS jelmagyarázat


Deuter logó

Deuter márka bemutatás

A Deuter cég főleg táskáitól és hálózsákjairól ismert. Története 1898-ban kezdődik, ekkor alapította Hans Deuter.

A századfordulón a cég látja el a Bajor Királyi Postát postás-táskákkal és zsákokkal, pár évvel később pedig sátorgyártás is beindul. 1910-ben a hadsereg lesz a cég legnagyobb megrendelője. 1938-ban Anderl Keckmair elsőként megmássza a svájci Eiger hegy (3970 m) északi oldalát, egy Deuter zsákkal a hátán.

A II. világháború pusztításai után 1945-ben újra fejlesztésbe, a cég bővítésébe kezdenek. 1953-ban Hermann Buhls Deuter felszerelést használva mássza meg a Himalája 8125 méteres csúcsát, a Nanga Parbat-ot, mely hasznos visszajelzésekkel szolgál a termékek fejlesztéséhez.

1968-ban bemutatják az első nylon hátizsákot, mely egy új korszakot nyit. A cég nevéhez fűződik az első ’aircomfort’ hátizsák 1985-ös megjelenése is. 1988-ban hegyikerékpárosok is csatlakoznak a cég csapatához. 1990-ben érkezik az első kerékpáros hátizsák. 2005-ben megjelenik a hátvédelemmel ellátott sí és kerékpáros hátizsák, mely Eurobike arany díjat nyer.

2006-ban kijön a cég női vonala, az SL modellcsalád, melyet női atléták tapasztalatai alapján fejlesztettek. Egyikük volt Gerlinde Kaltenbrunner, aki egy 8000 m-es csúcs meghódításával szerzett ismertséget.

2000-ben alakult a cég által támogatott kerékpáros csapat, a Flower Power, mely 4X, dh, és fr stílusokban is jeleskedik. A cég támogatottjai közé tartozik Clementz Jerome hegyikerékpáros is.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Deuter Trans Alpine 32 EL termékkel kapcsolatban: