Novatec Disc Superlight kerékagy

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2017 (frissítve: 2017.05.)
  • Listaár: 34.550 Ft

HASONLÓ kerékagy TERMÉKEKMég nem véleményezték a Novatec Disc Superlight terméket!
Légy TE az első!
tömeg:

279 g


Novatec logó

Novatec márka bemutatás

A Novatec az 1972 óta létező Joy Industrial Company high-end márkája. 1989-es létrehozása óta lát el jól ismert cégeket világszerte. Minden Novatec termék a kerékpáripari nagyhatalomként jegyzett Tajvanon készül.

A Novatec folyamatosan befektet, és kutat a piac igényeinek tökéletesen megfelelő alkatrészek megteremtése érdekében. Karbonból készült kerékszettjei több évben is kiérdemelték a SOE (Symbol Of Excellence- A Kiválóság Jelképe) díjat, mely azon tajvani termékeknek jár, melyek kiválóságukban és minőségükben a világszínvonalat képviselik.

Ezen kívül is számtalan díjat tudhat maga mögött a márka, pl. 2010-ben a cég full karbon CRAFT W999 kerékszettje kapta a RedDot Design Award-ot.

A cég hitvallása, hogy más kerékagy-gyártókkal szemben a cél ne csak az legyen, hogy egy „megfelelt” minőségű agyat tegyenek a vásárlók elé, hanem az, hogy a minőség legyen a legfőbb célkitűzés évi 365 napon át. És ez az, ami a Novatec-et jellemzi.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Novatec Disc Superlight termékkel kapcsolatban: