VDO M2.1 WA km óra/óra

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2022 (frissítve: 2022.02.)
  • Listaár: 10.000 Ft

HASONLÓ km óra/óra TERMÉKEKMég nem véleményezték a VDO M2.1 WA terméket!
Légy TE az első!

Funkciók

 
aktuális sebesség:

igen


 
maximális sebesség:

igen


 
átlagsebesség:

igen


 
aktuális megtett út:

igen


 
összes megtett út:

igen


 
további funkciók:

kalóriaszámítás


Szolgáltatások

 
háttérvilágítás:

nem


 
dátum:

nem


 
hőmérséklet:

nem


 
automatikus elindulás/leállás:

igen


 
további információk:

adatmegőrzés elemcserénél


VDO logó

VDO márka bemutatás

A VDO kerékpár computereket az 1999-ben alakult a független Cycle Parts cég gyártja, mely átvette az anyacégtől a gyártási és fejlesztési jogokat. A vállalat székhelye Frankfurttól 100 km-re, Landauban található.

A VDO kínálatában többféle alapfunkciós kerékpár sebességmérő, valamint pulzus- és magasságmérővel is kombinált modellek találhatóak, vezetékes és vezeték nélküli kivitelben egyaránt. A márka minden termékére 5 év garancia vonatkozik. 2000-ben a cég átformálta forgalmazói hálózatát, mely révén azóta már 50 országban elérhetőek a VDO kilométer órák.

A cég több kerékpáros csapatot, és élversenyzőt részesít támogatásban. Köztük van a Merida Multivan Team, mely a világ legsikeresebb csapata: olimpiai arany és ezüst, valamint világbajnoki győzelmek fűződnek két legismertebb versenyzőjük, Gunn Rita Dahle és Jose Hermida nevéhez. A VDO a Team Fiat Rotwild csapatot is támogatja, akiknek 11 versenyzőjük van DH, 4X, FR Marathon és XC szakágban, melyekben komoly sikereket is érnek el.

Szponzoráltjaik közé tartozik a Jhonny-Triathlon Team is, mely a legjobb olasz triatlon csapat, és legismertebb versenyzőjük Sebastian Pedraza; valamit Edith Niederfriniger aki a világ legjobb triatlonista-női közt van.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű VDO M2.1 WA termékkel kapcsolatban: