Btwin 900 Event rövid ujjú női kerékpáros mez mez

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2017 (frissítve: 2017.06.)
  • Listaár: 12.990 Ft

HASONLÓ mez TERMÉKEKMég nem véleményezték a Btwin 900 Event rövid ujjú női kerékpáros mez terméket!
Légy TE az első!
 
szín:
  • fekete
  • fekete/fehér/kék/rózsaszín

 
további információk:

A mesh anyagból készült hátrész, a hosszú cipzár jó szellőzést biztosít az ujjatlan meznek. 5 zseb hátul. Slim szabásvonal.


Btwin logó

Btwin márka bemutatás

b'Twin - My cycling life

Bár a kerékpározás már bő 100 éves múltra tekint vissza, mind a mai napig egy modern sportnak számít, kecsegtető jövővel, ami egyaránt jó a környezetnek, és az embereknek. A b’Twin célja, hogy olyan bringákat gyártson, amely megadja az alapot a lelkesedésednek, anélkül, hogy bármi végett is aggódnod kellene.

A b’Twin kínálatában főleg belépő szintű kerékpárok találhatóak, de néhány modelljük a felső szinteket ostromolja. A palettára jellemző a jó ár-érték arány. A márkanév alatt megtalálhatóak mtb, trekking, városi, freeride, bmx, országúti és gyermek kerékpárok is, ráadásul akár utóbbi kettő ötvözete is, ami a versenysport ízére már gyermekként ráérző kis bringásoknak lehet jó hír.

A b’Twin a komplett kerékpárokon kívül kiegészítők, alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik, beleértve a gumikat, világítást, ruházatot, sárvédőket, de akad a cég által fejlesztett, gyermekkerékpárokra szerelhető praktikus vezetőrúd is, mely a bringáspalánták két kerékhez szoktatásában lehet hasznos segítség.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Btwin 900 Event rövid ujjú női kerékpáros mez termékkel kapcsolatban: