Btwin AM 100 mtb

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2018 (frissítve: 2018.05.)
  • Listaár: 449.990 Ft

HASONLÓ mtb TERMÉKEKMég nem véleményezték a Btwin AM 100 terméket!
Légy TE az első!
Ajánlott felhasználás:
aszfaltra:
  •  
  •  
  •  
terepre:
  •  
  •  
  •  

Váz

váz (mtb):

Ennek a ROCKRIDER ALL MOUNTAIN-nak váza a hátsó keréknél 140 mm-t rugózik. Geometriiája garantálja a jó irányíthatóságot: 68°-os homlokcső, 15 mm-es hajtóműcsapágy a kerék köztes tengelye alatt.

6061 és 6013 alumínium. Örök jótállás a SWITCH & RIDE vázra: 29" és 27,5" PLUS kerekekkel kompatibilis BOOST hátsó tengely: 148 x 12 mm. "Press fit 92" hajtóműcsapágy. 31,6 mm átmérőjű nyeregcső. Kulacstartóval kompatibilis. S-es méretben: 2,7 kg.


villa (teló):

Kerékpározz technikás terepen!

MANITOU Machette AIR első felfüggesztés 140 mm-es rugóúttal, speciális beállítás a ROCKRIDER AM 100 S MTB esetében. Olajcsillapításos felfüggesztés, érzékenyebb a kisebb rázkódásokra (alacsony sebességnél elnyeli a terep kisebb egyenetlenségeit), és tökéletesen elnyeli az ütéseket (nagy sebességnél, nagy zökkenőknél). A COMBO LOCK karral a kormányon blokkolható (félig vagy teljesen) az első felfüggesztés. 29'' és 27,5'’ kerekekkel kompatibilis felfüggesztés


 
hátsó rugóstag:

Saját súlyodhoz könnyen beállíthatod blokkolhatod a kormányon.

MANITOU Mac Leod AIR hátsó felfüggesztés kifejezetten a ROCKRIDER AM 100 S-hez beállítva. A hátsó felfüggesztés a félig vagy teljesen kormányon blokkolható a COMBO LOCK karral, mellyel ez első és hátsó felfüggesztés egy időben blokkolható.


Meghajtás

hajtókar:

30T


fogaskoszorú:

Sram PG1130 11/42 (11-13-15-17-19-22-25-28-32-36-42)


hátsó váltó:

SRAM NX


 
fokozatok száma:

1x11


pedál:

B'TWIN FLAT EVO


Kerék

külső gumi:

HUTCHINSON TORO 2, 27,5"x2,10


 
komplett kerék:

SWITCH & RIDE


Irányítás

kormány:

Rockrider Comp Flat


markolat:

ROCKRIDER 900


kormányszár:

ROCKRIDER COMP


nyereg:

Rockrider XC/AM


Fék

tárcsafék:

Tektro


 
féktárcsa:

160 mm


fékkar:

Tektro


Btwin logó

Btwin márka bemutatás

b'Twin - My cycling life

Bár a kerékpározás már bő 100 éves múltra tekint vissza, mind a mai napig egy modern sportnak számít, kecsegtető jövővel, ami egyaránt jó a környezetnek, és az embereknek. A b’Twin célja, hogy olyan bringákat gyártson, amely megadja az alapot a lelkesedésednek, anélkül, hogy bármi végett is aggódnod kellene.

A b’Twin kínálatában főleg belépő szintű kerékpárok találhatóak, de néhány modelljük a felső szinteket ostromolja. A palettára jellemző a jó ár-érték arány. A márkanév alatt megtalálhatóak mtb, trekking, városi, freeride, bmx, országúti és gyermek kerékpárok is, ráadásul akár utóbbi kettő ötvözete is, ami a versenysport ízére már gyermekként ráérző kis bringásoknak lehet jó hír.

A b’Twin a komplett kerékpárokon kívül kiegészítők, alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik, beleértve a gumikat, világítást, ruházatot, sárvédőket, de akad a cég által fejlesztett, gyermekkerékpárokra szerelhető praktikus vezetőrúd is, mely a bringáspalánták két kerékhez szoktatásában lehet hasznos segítség.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Btwin AM 100 termékkel kapcsolatban: