Btwin Rockrider XC 100 S mtb

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
 • Modellév: 2018 (frissítve: 2018.04.)
 • Listaár: 369.990 Ft

HASONLÓ mtb TERMÉKEKMég nem véleményezték a Btwin Rockrider XC 100 S terméket!
Légy TE az első!
Ajánlott felhasználás:
aszfaltra:
 •  
 •  
 •  
terepre:
 •  
 •  
 •  

Váz

váz (mtb):

Ennek a ROCKRIDER CROSS COUNTRY-nak váza a hátsó keréknél 120 mm-t rugózik. Geometriája garantálja a jó teljesítményt: 69,5°-os homlokcső.

6061 és 6013 alumínium. Örök jótállás a SWITCH & RIDE vázra: 29" és 27,5" PLUS kerekekkel kompatibilis BOOST hátsó tengely: 148 x 12 mm. "Press fit 92" hajtóműcsapágy. 31,6 mm átmérőjű nyeregcső: teleszkópos nyeregcsőbe csúsztatható. Kulacstartóval kompatibilis. S-es méretben: 2,58 kg.


anyag:

6061 Alumínium


méretek:
 • M
 • L
 • XL

 
színválaszték:

piros-fekete


villa (teló):

MANITOU MARKHOR első felfüggesztés 120 mm-es rugóúttal, exkluzív beállítás az XC 100 S esetében. Olajcsillapításos felfüggesztés, érzékenyebb a kisebb rázkódásokra (alacsony sebességnél elnyeli a terep kisebb egyenetlenségeit), és tökéletesen elnyeli az ütéseket (nagy sebességnél, nagy zökkenőknél). A COMBO LOCK karral a kormányon blokkolható (félig vagy teljesen) az első felfüggesztés. 29'' és 27,5'’ kerekekkel kompatibilis felfüggesztés


Meghajtás

hajtókar:
Sram GX
fogaskoszorú:

SRAM PG-1103 11-42


középrész:

Press Fit 92


hátsó váltó:

SRAM NX


pedál:

B'TWIN FLAT EVO


Kerék

külső gumi:

Hutchinson TORO 2


 
komplett kerék:

SWITCH & RIDE


Irányítás

kormány:

Rockrider Comp Flat


markolat:

Rockrider 900


kormányszár:

Rockrider Comp


kormánycsapágy:

Félintegrált


nyereg:

Rockrider 900 Séries


nyeregcső:

B'Twin Comp


Fék

tárcsafék:

Tektro


 
féktárcsa:

160 mm


fékkar:

Tektro


tömeg:

13,3 kg


Btwin logó

Btwin márka bemutatás

b'Twin - My cycling life

Bár a kerékpározás már bő 100 éves múltra tekint vissza, mind a mai napig egy modern sportnak számít, kecsegtető jövővel, ami egyaránt jó a környezetnek, és az embereknek. A b’Twin célja, hogy olyan bringákat gyártson, amely megadja az alapot a lelkesedésednek, anélkül, hogy bármi végett is aggódnod kellene.

A b’Twin kínálatában főleg belépő szintű kerékpárok találhatóak, de néhány modelljük a felső szinteket ostromolja. A palettára jellemző a jó ár-érték arány. A márkanév alatt megtalálhatóak mtb, trekking, városi, freeride, bmx, országúti és gyermek kerékpárok is, ráadásul akár utóbbi kettő ötvözete is, ami a versenysport ízére már gyermekként ráérző kis bringásoknak lehet jó hír.

A b’Twin a komplett kerékpárokon kívül kiegészítők, alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik, beleértve a gumikat, világítást, ruházatot, sárvédőket, de akad a cég által fejlesztett, gyermekkerékpárokra szerelhető praktikus vezetőrúd is, mely a bringáspalánták két kerékhez szoktatásában lehet hasznos segítség.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Btwin Rockrider XC 100 S termékkel kapcsolatban: