Selle SMP Martin Touring nyereg

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2010 (frissítve: 2011.02.)
  • Listaár: 15.000 Ft

HASONLÓ nyereg TERMÉKEKMég nem véleményezték a Selle SMP Martin Touring terméket!
Légy TE az első!

Méretek

 
szélesség (mm):

218


 
hossz (mm):

255


tömeg:

600


 
színválaszték:
  • fekete

  • barna


 
pálca anyaga:

Crmo


 
nem:

uniszex


 
további információk:
  • SVT (SMP Vacuum Tech) borítás

  • puha poliuretán párnázás


Selle SMP logó

Selle SMP márka bemutatás

Az SMP élen jár a kerékpár nyergek tervezésében: a versenyen felvett testtartások, helyzetek tanulmányozásában és a különböző testrészek nyereggel való kölcsönhatásának elemzésében.

A termékek 100%-ban Olaszországban készülnek. Az egyetlen cég a világon a kerékpár nyergek terén aki rendelkezik ISO 9001/2008 és azzal a tanúsítással, hogy a nyergek tervezése és gyártása teljes egészében Olaszországban folyik.

Az SMP4BIKE-ot a Selle SMP, egy 1947-ben alapított cég, a világon ebben a szektorban az egyik úttörő gyártó.

Az SMP nyergek tervezésében 35 profi olasz kerékpáros vett részt, és 3 urológia klinika.

A felhasználó kerékpárosok lelkes véleménye alapján, akik alanyai voltak egy fontos orvosi és tudományos kutatásnak, az SMP bővíti a sorozatot, hogy minden kerékpárosnak azt a modellt adhassa, amelyik a fizikai felépítésének és a használat jellegének legjobban megfelel.

Az SMP nyereg választékában a városi kerékpárosoktól a profi versenyzőkig mindenki megtalálja a számára megfelelő nyerget.

Profi csapat Pl: a Footon Servetto aki az SMP nyergeit használja, illetve magyar csapatok közül, az Aegon Vuelta Notebookstore team tagjai is az SMP nyergeken ülve értek el 2010-ben jó eredményeket.

Az SMP4BIKE család számtalan tanulmány és világszabadalom gyümölcse, amely meglehetősen újszerű mind esztétikai, mind ergonómiai szempontból és teljes egészében figyelembe veszi az emberi test geometriáját, és azokból a mélyreható kutatásokból született, amelyek a kerékpározás minden fázisára vonatkozóan figyelembe veszik a test és a nyereg kölcsönhatásait.

1-2 (2 kérdés)

Kérdések Statisztika
SMP Martin Touring:városi bringázáshoz,túrázáshoz megfelelő?
2 válasz
utolsó: 2015. ápr.
Jó az országúti túrázáshoz az Selle SMP Martin Touring?
2 válasz
utolsó: 2012. szept.
1-2 (2 kérdés)
Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Selle SMP Martin Touring termékkel kapcsolatban: