Shimano Deore XT PD-M8040 pedál

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2018 (frissítve: 2018.01.)
  • Listaár: 15.000 Ft

HASONLÓ pedál TERMÉKEKMég nem véleményezték a Shimano Deore XT PD-M8040 terméket!
Légy TE az első!
 
cserélhető tüskés:

igen


 
további információk:
  • Kétféle méret (SM és ML) az optimális megtámasztás és a hatékony pedálozás érdekében *·Konkáv platform a jobb tapadás, a hosszú kerékpározás kényelme és a hatékonyság érdekében *·Oldalanként 10 választható méretű (hosszú vagy rövid) felszedőszegecs *·Erős, tartós króm-molibdén tengely 8 mm-es imbusznyílással *·SM: 100 mm x 105 mm a 36–44-es méretű GR cipőkhöz/ML: 110 mm x 115 mm a 43–48-as méretű GR cipőkhöz

Shimano logó

Shimano márka bemutatás

"Küldetés: A természet, és a minket körülvevő világ élvezete által elősegíteni az egészséget és boldogságot."

A Shimano-t 1921-ben alapította Shozaburo Shimano, és kezdetben kerékpár szabadonfutók gyártásával foglalkozott. Mára a globális kerékpárpiac 50%-át birtokló óriásvállalattá nőtte ki magát. Gyárt hajtás és fékrendszereket, kerekeket, pedálokat, országúti, hegyi és hibrid kerékpárokba, mindezt felhasználás szerint rendezett készletek formájában. Kínálatukban találhatóak kifejezetten kezdő és hobbikerékpárosok számára készült alkatrészek, illetve a versenyek élmezőnyét kiszolgáló rendszerek is.

A kerékpáros területen kívül horgász felszerelések és egyéb, pl. snowboard alkatrészek gyártásával is foglalkozik.

A Shimano márkához köthetőek, olyan kerékpár-történelmileg mérföldkőnek számító újítások, mint a pozícionált váltás (egy kattintással egy fokozat), a középrésszel egybeintegrált hajtómű, vagy a patentpedál (SPD). Hozzá fűzhető továbbá a hegyikerékpárok kifejlődésének egy fontos állomása, az első kifejezetten MTB szett, a Deore XT 1982-es piacra dobása is.

A Shimano mind a mai napig az elérhető árú magas minőség definíciója. Jelentős előnyt szerzett kezdeti ellenfelével a Suntourral szemben, és piaci pozícióját megtartotta manapság is az amerikai Sram előretörése mellett.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Shimano Deore XT PD-M8040 termékkel kapcsolatban: