Specialized S-Works Epic Carbon XC/AM össztelós váz

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév:
    2012
    (frissítve: 2012.06.)
  • Listaár: 660.000 Ft

HASONLÓ XC/AM össztelós váz TERMÉKEKMég nem véleményezték a Specialized S-Works Epic Carbon terméket!
Légy TE az első!
 
anyag:

FACT 11m karbon első háromszög, FACT IS konstrukció, illeszték nélküli felső cső (S/M), FACT karbon támvilla és láncvilla, karbon papucs a nem-hajtott oldalon, tömített csapágyazású forgáspontok, 100mm rugóút


 
színválaszték:
  • karbon-piros-fehér

 
csapágyház szélesség (mm):

BB30


 
fejcső méret:

1 1/8"-1.5"


 
nyeregcső méret (mm):

30.9


 
tengelyméret (mm):

12


 
sarutávolság (mm):

142


 
ISCG rögzítés:

nincs


 
fék kompatibilitás:

tárcsafék


 
rugóstag:

Fox/Specialized kormányról vezérelhető Mini-Brain, Kashima bevonat, 2012 tune-val, tehetetlenségi szelep, Brain Fade állítás, 187×47mm


 
további információk:
  • Nyeregcső: S-Works karbon, egy csavaros, 30.9mm, 400mm hossz
  • 36.9mm átmérőjű nyeregcsőbilincs
  • különleges védő festés, váltótartó, felhasználói kézikönyv

Specialized logó

Specialized márka bemutatás

A Specialized mint márkanév 1974-ben jelent meg. A cég alapítója Mike Sinyard, aki a mai napig tevékenyen irányítja a céget, történelmet írt a kerékpáros szakmában. A Specialized sok területen úttörőként szerepelt a hegyikerékpár - MTB - népszerűsítésében, és a carbon technológia alkalmazásában is.

Mike Sinyard-nak, miután elvégezte a főiskolát Kaliforniában, 1974-ben, fogalma nem volt mihez kezdjen. Egy gondolat hajtotta: minél több időt a kerékpárján tölteni. Az igazi kerékpáros élmény megtapasztalásának reményében egy európai körtúrára indult.

Végül Olaszországban kötött ki, ahol megismerkedett egy lánnyal, aki ismerte Cino Cinellit, a legendás kerékpárépítő mestert. Szerzett egy öltönyt, és elintézett egy találkozót a mesterrel, akivel rögtön megállapodást is kötöttek. Mike importálhatta alkatrészei az USA-ba.

Az első irodája a kaliforniai lakókocsija volt, első vásárlói pedig a környékén lévő kerékpárboltok, mivel az első 5 évben még autója sem volt. Mike célja a Specialized néven forgalmazott alkatrészekkel a minőség képviselése volt, és nincs ez másként ma, lassan 4 évtizeddel később sem, amikor a Specialized vezető szerepet tölt be az iparban és kiemelkedő technológiai fejlesztésekkel hívja fel a márkára a világ figyelmét, szinte minden kerékpározási irányzatban.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Specialized S-Works Epic Carbon termékkel kapcsolatban: