Specialized S-Works Epic World Cup 29 XC/AM össztelós váz

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2016 (frissítve: 2015.11.)
  • Listaár: 1.989.000 Ft

HASONLÓ XC/AM össztelós váz TERMÉKEKMég nem véleményezték a Specialized S-Works Epic World Cup 29 terméket!
Légy TE az első!
 
anyag:

FACT 11m carbon, World Cup XC 29 geometria, 142 mm dropouts, belső kábelvezetés


 
színválaszték:
  • Fekete-neonzöld
  • Fekete-magenta

 
fejcső méret:

1-1/8" felső, 1-1/2" alsó csésze


 
rugóstag:

Fox/Specialized kormányról állítható Mini Brain, Autosag, Spike Valve, Brain Fade I-Valve, Kashima bevonat, 200x48 mm


 
további információk:
  • RockShox RS-1 Brain teleszkóp, Solo Air, 100 mm, Spike Valve
  • S-Works FACT carbon nyeregcső, 20 mm hátranyúlás, 27.2 mm átmérő
  • Specialized, 7050 alloy, single Ti bolt, 31.6 mm nyeregbilincs

Specialized logó

Specialized márka bemutatás

A Specialized mint márkanév 1974-ben jelent meg. A cég alapítója Mike Sinyard, aki a mai napig tevékenyen irányítja a céget, történelmet írt a kerékpáros szakmában. A Specialized sok területen úttörőként szerepelt a hegyikerékpár - MTB - népszerűsítésében, és a carbon technológia alkalmazásában is.

Mike Sinyard-nak, miután elvégezte a főiskolát Kaliforniában, 1974-ben, fogalma nem volt mihez kezdjen. Egy gondolat hajtotta: minél több időt a kerékpárján tölteni. Az igazi kerékpáros élmény megtapasztalásának reményében egy európai körtúrára indult.

Végül Olaszországban kötött ki, ahol megismerkedett egy lánnyal, aki ismerte Cino Cinellit, a legendás kerékpárépítő mestert. Szerzett egy öltönyt, és elintézett egy találkozót a mesterrel, akivel rögtön megállapodást is kötöttek. Mike importálhatta alkatrészei az USA-ba.

Az első irodája a kaliforniai lakókocsija volt, első vásárlói pedig a környékén lévő kerékpárboltok, mivel az első 5 évben még autója sem volt. Mike célja a Specialized néven forgalmazott alkatrészekkel a minőség képviselése volt, és nincs ez másként ma, lassan 4 évtizeddel később sem, amikor a Specialized vezető szerepet tölt be az iparban és kiemelkedő technológiai fejlesztésekkel hívja fel a márkára a világ figyelmét, szinte minden kerékpározási irányzatban.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Specialized S-Works Epic World Cup 29 termékkel kapcsolatban: