Syncros Belcarra V1.0 nyereg

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2021 (frissítve: 2021.05.)
  • Listaár: 45.500 Ft

HASONLÓ nyereg TERMÉKEKMég nem véleményezték a Syncros Belcarra V1.0 terméket!
Légy TE az első!
 
színválaszték:

Fekete


 
pálca anyaga:

Karbon


Syncros logó

Syncros márka bemutatás

„Bombabiztos MTB alkatrészeket gyártunk.”

A Syncros márka története egy kis vancouveri műhelyben kezdődött a 80-as években. A manufaktúra felső kategóriás alkatrészeket kezdett gyártani mountain bike-okhoz. Ez még akkoriban történt, amikor a montikat normál gépekből alakították át hegyi bringákká. A népek büszkék voltak, ha feltehettek egy legendás zsanéros Syncros stucnit, a hajtóművekről vagy a felnikről nem is beszélve.

Sajnos a 2000 körüli nagy távol-keleti alkatrész ár-robbanást nem élte túl a vállalat, csődbe ment. 2004-ben Tom Ritchey és a Ritchey Inc. fantáziát látott a romokban heverő cégben, és megvásárolta a Snycros-t. A fejlesztői részleg továbbra is megmaradt vancouveri North Shore-ok tőszomszédságában, de az idők szavának engedve a gyártást áthelyezték Tajvanra, illetve egy európai irodát is nyitottak.

A múlt és a jelen abban találkozik, hogy a Syncros manapság sem köt kompromisszumot. Lehet, hogy nem ők gyártják a legkönnyebb stucnit, vagy nyeregszárat, de ha elnyűhetetlen, az átlagosnál nagyobb merevségű és magasabb minőségű alkatrészre vágysz, nem fogsz csalódni.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Syncros Belcarra V1.0 termékkel kapcsolatban: