Merida Reacto Track 500 országúti

Ezt a terméket még nem véleményezték! véleményezd »
  • Modellév: 2018 (frissítve: 2018.02.)
  • Listaár: 299.990 Ft

HASONLÓ országúti TERMÉKEKMég nem véleményezték a Merida Reacto Track 500 terméket!
Légy TE az első!
Ajánlott felhasználás:
aszfaltra:
  •  
  •  
  •  
terepre:
  •  
  •  
  •  

Váz

anyag:

Prolite 66TB HFS alumínium ötvözet


 
színválaszték:

Sárga


villa (merevvilla):

Merida Reacto Carbon Track merev villa


Meghajtás

hajtókar:

FSA Vero Track 46T


lánc:

KMC Z610HX


fogaskoszorú:

15T


középrész:

Cartridge


 
fokozatok száma:

1


Kerék

felni:

Merida Expert CW


első agy:

Merida Road Track Nut type


hátsó agy:

Merida Road Track Nut type


külső gumi:
Maxxis Aspen,

Maxxis Dolomites 622x23


Irányítás

kormány:

Merida Track Expert /31.8mm


kormányszár:

Merida Expert /31.8mm


nyereg:

Merida Race


nyeregcső:

Merida Reacto Carbon


Merida logó

Merida márka bemutatás

A Merida kerékpárokat gyártó céget 1972-ben alapította DH Ike Tseng, a vállalat jelenlegi elnöke. 1986 óta németországi központtal rendelkezik. Itt tervezik és tesztelik a vázakat, a gyártás pedig Tajvanon történik, így vázaik megbízhatóak, ugyanakkor elérhető árúak.

A Merida név 3 kínai karakter: a Me szépséget, a Ri kényelmet, profitot, a Da megérkezést jelent. A Merida jelentése: egy cég, ami segít téged abban, hogy odaérj, ahova tartasz!

1990-re már 15 ország piacán jelen van, és már AutoCad-et a használnak a váztervezésben. E téren a Merida a mai napig az elsők közt van, egy váz gyártásba kerülése előzetes szimulációkat is végeznek, majd az első példányokat versenyzők közreműködésével, és jeladók segítségével tesztelik.

A Merida világszintű sikeréhez nagyban hozzájárul a versenyzésben szerzett tapasztalat. Szponzoráltjaik közt van a Merida Multivan Team, mely 2011-ig 11 világbajnoki aranyérmet és számtalan más győzelmet zsebelt be. Az ő színeikben versenyez többek közt a norvég Gunn-Rita Dahle Flesja, az egyik legsikeresebb és legismertebb női kerékpárversenyző, és Merida nyergében nyert világbajnokságot José Hermida 2010-ben. Támogatja a több mint 70 fős Merida Maraton Team CST csapatot, és a Merida Hungarian Cycling Team-et.

2011-től a Lampre World Tour csapat Merida kerékpárokkal vesz rész a Tour de France-on és a többi kerékpárversenyen.

Vázaira 5 év garanciát vállal, élen jár a karbon-technológia alkalmazásában, illetve 2011-től scandium-alu ötvözetet is felhasznál a csúcskategóriás alu vázaihoz. 70 országban elérhető kínálatában található a legfiatalabbaknak szánt kerékpártól kezdve a városi, hobbi, férfi vagy női kerékpárokon át a versenyszintűig rengeteg komplett kerékpár és vázszett, akár a hegyek, az országúti vagy a bmx megszállottainak is.

Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Merida Reacto Track 500 termékkel kapcsolatban: