Bryton Rider 330E GPS km óra/óra

4 vélemény véleményezd »
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
[4.5]
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
[4.2]
 • Modellév:
  2022
  (frissítve: 2022.10.)
 • Listaár: 41.990 Ft

HASONLÓ km óra/óra TERMÉKEK1-4 (4 vélemény)
Rendezés

rcs2003 avatar
78 vélemény
évi 4000-8000 km-t teker
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Modellév: 2019, több mint 1 évig, több mint 8000 km-en keresztül, sima XC-sként használtam
Előny

Mivel a többiek elég sok meglátást leírtak ezért próbálok jobbára olyasmikre kitérni amik nem feltétlenül voltak még.

-Valóban hosszú üzemidő

-Igazán jó ár/érték arány

-Bluetooth smart / ANT+ görgővel is párosítottam, gond nélkül olvassa és rögzíti a görgő szenzorainak adatait (esetemben wattmérő + spd + cad), így beltéri edzéshez is kiválóan alkalmazható.

-Egyszerűen használható miután kitapasztaltad a működést

-Nagyon jó a variálható adatmegjelenítés, akár 8 oldalon oldalanként 2-8 tetszőleges adatmező. A komputer menüjével is viszonylag egyszerűen szerkeszthető.

-A GPS egysége nagyon pontos, bár sűrűn beépített környezetben, nagyfeszültségű pókhálók alatt, fenyőerdő közepén, hegyek között még nem használtam.

-Az egygombos adatszinkronizáció kimondhatatlanul kényelmessé tette a stravás feltöltést, gyakorlatilag nem kell semmit csinálnom és már fent is van az edzésem.

-Egyszerű útvonalat tölteni rá (csak rádugod usb-vel a számítógépre és átmásolod a megfelelő mappájába a gpx fájlt)

-Van pár gyárilag beépített program, de készíthetsz komplett egyéni edzéseket is amiken utána végigvezet a komputer.

-Follow track funkció, amolyan fapados navigáció. Messze nem helyettesít egy teljes értékű navigációt, de iránymutatásra alkalmas.

Hátrány

-UPDATE 2022.01.07. Bizonyos esetrkben ha akciókamerát használok a közében (kormányra rögzítve), egyszerűen elveszti a gps jelet, hr szenzor jelet. Elég gáz, nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni, mindkét eszköznek a kormányon van a helye nálam.. 

 

-(Update 2020.11.04.) Legutóbbi kétórás tekerésem utolsó 10 perce körül lefagyott és onnantól nem reagált semmire. Hazaérve reset, aztán nézem semmi track info nincs rögzítve. Ugyan van egy .fit file a masinán, de sérült és ezért nem lehet vele mit kezdeni. Kissé felmérgelt dehát ez van, mások is jártak már így, én kerek egy év alatt most először... pár répát le is vettem az értékelésemből, mert ez nagyban ront a megbízhatóságán.

-Az eszköz kezelőfelülete egész egyszerűen lassú. Olyan mintha egy 20 éves számítógépre telepítettek volna Windows 10-et. Sokszor másodperces késéssel reagál a gombnyomásra, aztán amikor többször megnyomod utána hirtelen reagál mindre egyszerre, de úgy már rég túlléptél azon a menün amit el szerettél volna érni. Van hogy menet közben feldob egy értesítőt (pl. hogy a pulzuszónámból kiléptem), aztán utána pár másodpercig nem látszik semmi a kijelzőn. Legutóbb pont ekkor néztem rá a kijelzőre és azt hittem kikapcsolt, mivel épp nem mutatott semmit. Megnyomtam a bekapcsolás gombot, de mivel valójában nem volt kikapcsolva ezért leszüneteltette a rögzítést. Újra meg kellett nyomnom hogy folytassa. Bosszantó, de én együtt tudok vele élni, viszont egyeseket komolyabban zavarhat.

-Eléggé fapados képességű a hozzá fejlesztett Bryton Active telefonos alkalmazás, ugyanez elmondható a Bryton Active weboldalról

-Edzés közben nincs menüben való császkálás, szóval ha menet közben rádsötétedett és nem kapcsoltad be előre a folyamatos vagy auto háttérvilágítást akkor mindig nyomkodnod kell menet közben az adatlapok váltogató gombját hogy lásd mit mutat

-Szilikon védőtokba bújtatva nehézkesebb a gombok nyomkodása

-Nincs plusz rögzítési lehetőség(mint pl. a 450-nél) amivel be lehetne biztosítani hogy véletlen kioldás után ne repüljön el azonnal

-Nincs külön-külön bike1 és bike2 ODO mérés, mindent egybe számol. Olyan van külön hogy Bike1 és Bike2 össztáv, de azokat nem tudom szerkeszteni/átírni csak lenullázni. Ha pl bekapcsolom a ketyerét egy autóban ülve és a gps felveszi a pozíciót, onnantól az a megtett távolság is bele fog számítani a BIke1 / Bike2(attól függ melyik profil épp aktív a kettő közül) által megtett távolságba. Ha ezt szeretném utólag kijavítani, nincs rá lehetőségem. Ez kissé megbonyolítja az "adminisztrációt" azok számára akik pontosan szeretnék nyilvántartjani a megtett távolságot két különböző bicajjal.

Tapasztalat

(Kelt. 2020.07.09) Több mint fél éve használom nagy megelégedéssel. A 330T verziót vásároltam, amely tartalmaz pedálfordulatmérőt és pulzusszenzoros övet, mindkét kiegészítő remekül működik. Kellemesen csalódtam mert ehhez már mágnes nélküli giroszkópos elven működő pedálfordulat szenzort kaptam, csak feldobom az egyik hajtókarra és kész, semmi dolgom tovább vele. :)

Habár kerékpározáshoz vettem, de futáshoz(na jó, inkább kocogásnak nevezhetjük) is kipróbáltam a ketyerét, helyt is állt, bár a rögzített gps nyomvonal nem lett túl pontos ilyen alacsony sebességnél. Bringázásnál ezzel szemben tökéletes vonalat rajzolt, még az is látszott utólag amikor egy figyelmetlen macskát kerültem ki a kerékpárúton.

 

Az akkuidőről: 36 óra üzemidővel reklámozzák (természetesen ideális körülmények közepette; gps powersave módban, 1 sec tracklog rögzítés kikapcsolva, bluetooth kikapcsolva, háttérvilágítás off, stb). Ehhez mérten egy teljes feltöltés után amit tapasztaltam:

-összesen kb 1-1.5 órát nyomkodhattam "üresben" (beállítások, készülék felfedezése, ez-az kipróbálása, stb)

-kicsivel több mint 13 órányi aktivitást rögzítettem vele. Ekkor kezdte jelezgetni a komputer hogy battery low. (Nem vártam meg mennyi időt menne még a kikapcsolásig, hazaérve felraktam tölteni)

-A háttérvilágítás szinte végig folyamatosan be volt kapcsolva mert sokszor rám esteledett tekerés közben és gyakran nappal is rossz fényviszonyok voltak, a gps full powerre volt állítva, az 1 sec rögzítés be volt kapcsolva, végig CAD és HR szenzorral együtt használtam (kivéve pár rövid futást, ott értelemszerűen csak a HR szenzor volt jelen).

Mindezek tükrében a 14-15 óra üzemidő korrektnek tűnik.

-A follow track funkció nagyon hasznos, de inkább olyxan esetekben amikor nagyjából sejted az útvonalat, csak megerősítés kell benne hogy jó nyomvonalon jársz. Kissé lassú a kijelzés, fák-, kisebb hegyek között lassan reagálta le az irányváltásokat, ennélfogva később is jelezte hogy letértem a nyomvonalról. Versenyen,teljesítménytúrán jó hasznát lehet venni ha véletlenül eltévednél vagy elbizonytalanodnál az útvonalban, ha előre felmásolod az "ExtraFiles" mappájába a gpx vagy fit formátumú nyomvonalat, utána tudsz rá navigációt indítani.

Erre ajánlom

Edzéshez, teljesítménymonitorozáshoz, outi, mtb felhasználásra egyaránt, a szabadban és okosgörgővel is.

Ennyiért vettem
46000
Mért tömeg
56 g
Csatolt képek
Bryton Rider 330E GPS 2019 km óra/óra
9 olvasó 56%-a szerint ez hasznos vélemény!
Szerinted hasznos?

Cindercone82 avatar
45 vélemény
évi 1000-2000 km-t teker
[ az olvasók 99%-a szerint ez egy hasznos vélemény ]
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Modellév: 2016, 6 hónapig, virsli gumis/oútisként használtam
Előny

- Személyre szabható képernyők (több lap, laponként a mezők száma is módosítható)

- Hosszú üzemidő, jó akku

- Háttérvilágítás

- Szerszám nélkül rögzíthető

- GPS vétel stabil

- Állítható mintavételezési sebesség 

- 2 különböző kerékpár profil tárolása

- Barometrikus magasságmérés

- ANT+ szenzorokat remekül kezeli, gyorsan stabilan kapcsolódik

-  GPX fájlok alapján navigáció (Útvonal követése, útirány jelzése)

- WiFi kapcsolat, egyszerű egy gombos szinkronizálás Bryton appal és Strava-val GPS infók frissítése

-Folyamatosan frissítik a szoftvert.A készülék frissítéséhez sem kell számítógép meg kábel csak egy WiFi csatlakozás. (például a minap került be a Shimano Di2 támogatása)

Hátrány

- Barometrikus magasságmérő miatt minden induláskor érdemes kalibrálni egy referencia pont alapján. (lentebb ezzel kapcsolatban még írok)

-Nem hiba, inkább feature fejlesztési pont lehetne, hogy bluetooth segítségével telefonnal összekapcsolva az értesítéseket meg lehetne jeleníteni. Hasznos lenne ha bejövő hívás esetén kiírná a hívó nevét vagy ilyesmi.
Úgy hallottam hogy valami régebbi verzióban benne volt ez a feature.

Tapasztalat

UPDATE: Csináltam egy kis összefoglalót a tapasztalataimròl ime https://youtu.be/ehUyyTNCojY

Ezt megelőzően a telefonomat és egy sima vezetékes órát használtam. Gondolkoztam egy Garmin Edge 25 beszerzésén de az alacsony üzemideje és ára miatt kiesett a kalapból. Szempont volt hogy egy 10+ órás túrát kibírjon egy feltöltéssel.

A Bryton termékek egyik kiemelkedő tulajdonsága a hosszú üzemidő, ami bizonyos funkciók korlátozásával (GPS mintavételezés csökkentésével háttérvilágítás kikapcsolásával ) tovább növelhető.

Maga a computer nagyon jól kivitelezett. 3 nagyméretű kesztyűben is jól kezelhető gomb segítségével navigálhatunk a menüben. A kijelzője megfelelően kontrasztos, és mivel van háttérvilágítása sötétedés után is használható. A rögzítése a Garmin órákhoz hasonlóan 1/4 fordulatos, és a konzol is nagyon hasonlít a Garmin konzolra.

A GPS jelet viszonylag hamar megtalálja, és stabilan tartja. Az ANT+ eszközöket is stabilan megtalálja, kapcsolódik, használja. A menüben az is beállítható hogy a sebességmérésnél melyik szenzor legyen az elsődleges,másodlagos. Például ha nem a GPS jel alapján kalkulált sebességre szeretnénk hagyatkozni akkor választhatjuk elsődlegesnek a sebesség/pedálfordulat szenzor által küldött jelet. 

A kijelzőn megjelenő mezők száma és a megjeleníteni kívánt dolgok teljesen személyre szabhatóak. A megjelített mezők között lapozhatunk manuálisan, de van automatikus lapozás funkció aminek intervalluma egyénileg módosítható. A kijelző háttérvilágítása szintén személyre szabható. 

A magasságmérés kérdése egy érdekes dolog ennél a terméknél. Mivel levegőnyomáson alapuló magasságmérőt használ ezért gyorsabban követi a szintbeli változásokat mint GPS esetén. Pontosabb is mint a GPS alapú mérés (GPS kb +/- 15 méter tévedhet). De! ehhez az kell, hogy a nyomásmérő megfelelően legyen kalibrálva. Ez azért kritikus pont mivel a légnyomás a hőmérséklet függvényében ingadozik. És ha nincs rendesen kalibrálva az adott hőmérséklethez akkor a magasságmérés bázisa nagyban eltérhet a valós értékektől. A kalibráláshoz javasolt referencia pontok adatait tárolni (több kalibrációs pont tárolható) és az induás előtt kalibrálni az órát. Google térképen lehet viszonylag pontos bázis adatokat találni.
Az órában van továbbá WiFi és Bluetooth. Ezek segítségével lehet a rögzített trackeket szinkronizálni a Bryton alkalmazással és weboldallal. A Bryton alkalmazást össze lehet kapcsolni a Strava accountunkkal így a Strava-n is egyböl megjelennek az adatok.

A bryton telefonos alkalmazása is egész jó, és a Stravahoz képest sokkal részletesebb adatokat mutat. Továbbá a Bryton app a natív rögzített adatokat mutatja és nem simít rajta semmit (a Strava sok esetben valamilyen algoritmus alapján mókol az adatokkal). A Bryton prgramjában lehetőség van  útvonalat tervezni, és az így létrehozott útvonalat feltölteni az órára. Ez a funkció bővebben itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=TMmgTWDfqIM

Egyébként a kijelző mérete miatt nagy dologra nem kell számítani ezzel kapcsolatosan, de arra hogy az ember ne tévedjen el nagyon arra tökéletes. A Bryton 530-on már minden bizonnyal látványosabb és jobban használható a nagyobb kijelző miatt.

Ha valaki görgővel edz a téli időszakban és azt is szeretné figyelemmel kísérni akkor nagyon fontos hogy létrehozzon egy olyan profilt amiben ki van kapcsolva a GPS és a sebesség meghatározására a sebességszenzort kell beállítani. Ha a GPS nincs kikapcsolva akkor a Strava nem fogja tudni rendesen feldolgozni a feltöltött edzést. Erről is csináltam egy videót ha valakit érdekel hogyan kell beállítani: https://www.youtube.com/watch?v=VZxPebSl-eA

Hőmérséklet érzékelő és digitális iránytű is van benne ha ez valakinek örömet okoz. Teszi a dolgát. Tölteni a készülék alján lehet micro USB csatlakozón keresztül, akár egy powerbank segítségével akár telefon töltővel. A csatlakozót egy vastag szilikon dugó védi a víztől és a portól.

Egyébként a 330-as modell 2016-os verzió. Az hogy 2017-ben kezdték el hazánkban forgalmazni az más kérdés. Én egyébként külföldön rendeltem szenzorok nélkül. ANT+ sebesség és pedálfordulat szenzornak a Decathlon saját márkás termékét használom (véleményeim között arról is találsz ezt-azt).

Erre ajánlom

MTB, túra, országúti. De akár gyalogos túrákat is lehet vele rögzíteni.

Ennyiért vettem
32000
80 olvasó 99%-a szerint ez hasznos vélemény!
Szerinted hasznos?

tigerteam avatar
24 vélemény
évi több mint 8000 km-t teker
[ az olvasók 100%-a szerint ez egy hasznos vélemény ]
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Modellév: 2016, kevesebb mint 1 hónapig, túrázgató/városi harcosként használtam
Előny

Mivel elég új termék igy előnyként a hason árú órákhoz képest talán a GPS alapú rendszer és a teljes mértékben személyre szabhatóság amit kiemelnék. Nem kell méregetni, beállitgatni semmit. Felteszed és irány tekerni a GPS dolgozik magától. Nem kell szenzor, nem kell kerékméret beállitás etc, nincs kábel. ANT+ rendszerű, van Bluetooth és Wifi csatlakozás is. Bármilyen ANT+ szenzorral működik, de nem drágák a Bryton saját kiegészitői sem.

Rengeteg, asszem pontosan 72 funkcio van az órában.

Hátrány

Eddig csak egy dolgot emelnék ki mint hátrányt, de ezt csak idézőjelben, mert lehet csak én nem jöttem rá a titokra. Ha elinditom és elkezdi mérni a turát, akkor nem tudok a beállitások menüben állitani, mert ahhoz ki kell lépni és nem méri a turát tovább.

Tapasztalat

Sok termékem volt már hasonlo árban, de egyik sem tudta azt amit ez a Bryton. Vagy kábel kellett, vagy állandóan a beállitásokkal küszködtem, vagy hiányoztak különböző információk, mindig akadt valami amivel nem voltam elégedett.

Erre ajánlom

Sokan azt hiszik, csak mert GPS alapú akkor ez egy GPS navigáco. Itt szögezném le a GPS alapú jelző még nem jelenti azt, h navigációval van dolgunk! Jelen esetben szintén nem egy navigácios készülék a Bryton, csak egy GPS alapu KM ora. Ez annyit akar, h nem kell kábel, nem kell szenzor, nem kell kerékméretet és egyéb dolgokat sem beállitani. Egyszerűen felszereled az órát és mégy, ő pedig GPS müholdas rendszeren keresztül mér mindent. Viszont független attól, h nem navigácio, van benne egy telefonról, vagy Pécéről feltölthető térkép követés funkcio, ami gyakorlatilag követi az utat amit feltöltöttél, tehát tudni fogod merre kell menni. Ujratervezés nincs benne, de jelzi és mutatja ha letérsz az utról. A benne lévő akkumulátor nagyon sokáig, akár 36-órán keresztül is birja egy töltéssel.

Mindenkinek ajánlom aki egy jó órát akar. Rengeteg informáciot tud mutatni, és mellesleg a feltölthető térképkövetéssel akár navigációhoz hasonlóan tudunk tájékozodni az előre megtervezett utvonalról. Országutisoknak nagyon ajánlott, mert ők nem térnek le erdős, térképeken nem jelzet utakra, ig a térkép követő gyakorlatilag bárhova elvezeti őket. Montisoknak leginkább a rengeteg info ami jó szolgálatot tesz, pulzus, pedálfordulat és wattmérés. Magassági adatok, hőfok, és meganyi adat összesen 72.

Nem utolsó sorban nagyon baráti az ára, akinek nem kell a térkép követés azoknak a 310 is bőven elég lehet, szintén 70 funkcióval látták el.

Ennyiért vettem
39000
Mért tömeg
56 g
Csatolt képek
Bryton Rider 330E GPS 2016 km óra/óra
Bryton Rider 330E GPS 2016 km óra/óra
35 olvasó szerint ez hasznos vélemény!
Szerinted hasznos?

nfranyek avatar
9 vélemény
évi 4000-8000 km-t teker
[ az olvasók 100%-a szerint ez egy hasznos vélemény ]
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Modellév: 2017, kevesebb mint 1 hónapig, 0-500 km-en keresztül, virsli gumis/oútisként használtam
Előny

Szinte mindet tud amit egy korszerű órától elvárhatsz

nagyon sok képernyő/adat megjelenítés beállítási lehetőség

nekem a Wifi nagyon bejön, nem kell dokkolni, haza érsz és már tolja is az adatokat a netre

bika aksi

Strava-val azonnal szinkronizál

Navigál is ha szükséged van rá

Hátrány

könnyen karcolódik a képernyő plexi

nem a hátsó tengelyen van a sebességmérő szenzor

konzolos tartó itthon csak a csúcs 530-as modellhez jár grátisz

Dual szenzor szintén csak a csúcs 530-as modellhez kapható szettben

Tapasztalat

Már majdnem vettem egy Garmin 520 -at amikor rátaláltam erre a nálunk szinte még teljesen új cuccra. Ugyan azt nyújtja 2/3ad áron. Max a szegmenseket hiányolhatod, de azokat is beállíthatod egyenként ha kell. A Bikefun is csak nem régóta forgalmazza. A kompakt méret miatt választottam a 330-at, de ha már romlik a szemed (mint az enyém) vedd meg nyugodtan a nagyobb 530 ast, bár nagyobb, jobban látható,főleg ha a navit is rendszeresen használod. Nagyon jók az első 2 hét utána benyomásaim, könnyű kezelni, könnyű beállítani, pontos adatokat ad, és az hogy nem kell dokkolgatni óriási előny a többi hasonló árkategóriás nagy márkához képest. Sajnos rossz időben sár fröccsent a kijelzőre, amit nem töröltem le úgy tettem zsebre a takarításkor, és a zsebben a sár csúnyán megkarcolta a plexit. (vihetem políroztatni). Ebayen van hozzá szilikon védő tok, védő fóliával. Nagyon ajánlott a használata. Egyébként teljesen bírja a zuhogó havas esőt.

A pulzus öv kényelmes, a jeladó nagyon könnyű, és patentos, tehát könnyű az övet mosni.

A dual szenzor kompakt, szépen a simul a lánc villára.

Ha görgőm is használni akarod, mindenképp a dual szenzorra van szükség, mert alapból a gps-ről veszi a jelet ami ugye a szobában nem működik. Ez pillanatok alatt beállítható a bike profil menüben.

Mivel itthon az összes szett változata nincs forgalomban én egyenként vásároltam meg az alap gépet, az övet, és a dual szenzort.

Ez ebayről még kedvezőbb árban lett volna meg, sőt ott még ajándékba adták volna a konzolos tartót, de jó volt az akciós ajánlat és ugye támogassuk a hazai cégeket is.

Elméletileg kompatibilis a Di2 váltókkal és kijelzi az aktuális fokozatokat is, de ennek a beállítását még nem sikerült megtalálnom, meg szerintem ez elég paraszt vakítás. Ki nem tudja melyik fokozatban van?!

Sokkal fontosabbak a pulzus, a pedál fordulat adatok, meg a wattok, ha van hozzá watt mérőd.

Vegyétek bátran, nem a legolcsóbb, de nagyon versenyképes ár/ érték arányban, ha egy komoly edzés analízishez adatokat adó szettre van szükségetek, ami pláne még navigál is!

Nekem még a KTM-hez színben is passzol :)

A tömeg adat csak a tartó nélküli alapgépre vonatkozik.tartóval, szenzorokkal sem megy 100 g fölé a teljes tömeg.

Erre ajánlom

Outira, montira, akár komoly edzésekre, felkészülésre, versenyzésre.

Na meg túrázásra, vagy terepen navigálni, vagy ha az ember ismeretlen helyekere készül, ahol bizony jól jön a navi, még az országúton is

Ennyiért vettem
65000
Mért tömeg
54 g
Csatolt képek
Bryton Rider 330E GPS 2017 km óra/óra
Bryton Rider 330E GPS 2017 km óra/óra
Bryton Rider 330E GPS 2017 km óra/óra
42 olvasó szerint ez hasznos vélemény!
Szerinted hasznos?

1-4 (4 vélemény)
Rendezés

Funkciók

 
aktuális sebesség:

igen


 
maximális sebesség:

igen


 
átlagsebesség:

igen


 
összehasonlító sebesség:

igen


 
aktuális edzés idő:

igen


 
összes edzés idő:

igen


 
aktuális megtett út:

igen


 
összes megtett út:

igen


Szolgáltatások

 
óra:

igen


 
további információk:

Csak komputer szenzorok nélkül.

A Rider 330-cal Bluetooth mellett WiFi-n keresztül is csatlakozhatsz a telefonodra, így az adatátvitel mindössze néhány másodpercre csökken. 1,8”-os kijelzőn követheted előre feltöltött trackedet, melyen a Rider 330 végig navigál. Tracket feltölthetsz az applikációból, végig mehetsz már egy korábban megtett útvonalon, vagy rátöltheted szinte bármilyen útvonaltervezőben készített útvonalad. Az összes szükséges szenzor mellett a Shimano Di2 elektromos váltóját is hozzá tudod párosítani, a komputeren pedig figyelemmel követheted aktuális áttételed.

Ez a komputer kapható szettben is, amely tartalmaza a pulzus- és pedálfordulatmérőt is.

1 s rögzítési mód. Adatátvitel WiFi-n. ANT+ HRM/CAD kompatibilis. Auto. Strava szinkronizálás. Bryton okostelefon alkalmazás. Hőmérséklet. Intervallumos edzés. Kijelző méret: 1.8" Logger kapacitás: 300 óra Magasság funkciók. Max. adatmező/Max. oldal: 8/7. Működési idő: 36 Navigáció. Össz. megjeleníthető adat: 72+ Shimano Di2. Wattmérő kompatibilis. Gombok: 3


Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Bryton Rider 330E GPS termékkel kapcsolatban: