Bryton Rider 330E GPS km óra/óra

4 vélemény véleményezd »
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
[5]
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
[4.7]
 • Modellév: 2017 (frissítve: 2017.02.)
 • Listaár: 41.990 Ft

Használt Bryton Rider 330E GPS eladó,pulzusmérővel
32.000 Ft
új árához képest: -24%

HASONLÓ km óra/óra TERMÉKEK
rcs2003 avatar
61 vélemény
évi 4000-8000 km-t teker
Teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Ár/teljesítmény:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Modellév: 2019, 1 évig, 4000-8000 km-en keresztül, sima XC-sként használtam
Előny

Mivel a többiek elég sok meglátást leírtak ezért próbálok jobbára olyasmikre kitérni amik nem feltétlenül voltak még.

-Valóban hosszú üzemidő

-Igazán jó ár/érték arány

-Bluetooth smart / ANT+ görgővel is párosítottam, gond nélkül olvassa és rögzíti a görgő szenzorainak adatait (esetemben wattmérő + spd + cad), így beltéri edzéshez is kiválóan alkalmazható.

-Egyszerűen használható miután kitapasztaltad a működést

-Nagyon jó a variálható adatmegjelenítés, akár 8 oldalon oldalanként 2-8 tetszőleges adatmező. A komputer menüjével is viszonylag egyszerűen szerkeszthető.

-A GPS egysége nagyon pontos, bár sűrűn beépített környezetben, nagyfeszültségű pókhálók alatt, fenyőerdő közepén, hegyek között még nem használtam.

-Az egygombos adatszinkronizáció kimondhatatlanul kényelmessé tette a stravás feltöltést, gyakorlatilag nem kell semmit csinálnom és már fent is van az edzésem.

-Egyszerű útvonalat tölteni rá (csak rádugod usb-vel a számítógépre és átmásolod a megfelelő mappájába a gpx fájlt)

-Van pár gyárilag beépített program, de készíthetsz komplett egyéni edzéseket is amiken utána végigvezet a komputer.

-Follow track funkció, amolyan fapados navigáció. Messze nem helyettesít egy teljes értékű navigációt, de iránymutatásra alkalmas.

Hátrány

-Az eszköz kezelőfelülete egész egyszerűen lassú. Olyan mintha egy 20 éves számítógépre telepítettek volna Windows 10-et. Sokszor másodperces késéssel reagál a gombnyomásra, aztán amikor többször megnyomod utána hirtelen reagál mindre egyszerre, de úgy már rég túlléptél azon a menün amit el szerettél volna érni. Van hogy menet közben feldob egy értesítőt (pl. hogy a pulzuszónámból kiléptem), aztán utána pár másodpercig nem látszik semmi a kijelzőn. Legutóbb pont ekkor néztem rá a kijelzőre és azt hittem kikapcsolt, mivel épp nem mutatott semmit. Megnyomtam a bekapcsolás gombot, de mivel valójában nem volt kikapcsolva ezért leszüneteltette a rögzítést. Újra meg kellett nyomnom hogy folytassa. Bosszantó, de én együtt tudok vele élni, viszont egyeseket komolyabban zavarhat.

-Eléggé fapados képességű a hozzá fejlesztett Bryton Active telefonos alkalmazás, ugyanez elmondható a Bryton Active weboldalról

-Edzés közben nincs menüben való császkálás, szóval ha menet közben rádsötétedett és nem kapcsoltad be előre a folyamatos vagy auto háttérvilágítást akkor mindig nyomkodnod kell menet közben az adatlapok váltogató gombját hogy lásd mit mutat

-Szilikon védőtokba bújtatva nehézkesebb a gombok nyomkodása

-Nincs plusz rögzítési lehetőség(mint pl. a 450-nél) amivel be lehetne biztosítani hogy véletlen kioldás után ne repüljön el azonnal

-Nincs külön-külön bike1 és bike2 ODO mérés, mindent egybe számol. Olyan van külön hogy Bike1 és Bike2 össztáv, de azokat nem tudom szerkeszteni/átírni csak lenullázni. Ha pl bekapcsolom a ketyerét egy autóban ülve és a gps felveszi a pozíciót, onnantól az a megtett távolság is bele fog számítani a BIke1 / Bike2(attól függ melyik profil épp aktív a kettő közül) által megtett távolságba. Ha ezt szeretném utólag kijavítani, nincs rá lehetőségem. Ez kissé megbonyolítja az "adminisztrációt" azok számára akik pontosan szeretnék nyilvántartjani a megtett távolságot két különböző bicajjal.

Tapasztalat

(Kelt. 2020.07.09) Több mint fél éve használom nagy megelégedéssel. A 330T verziót vásároltam, amely tartalmaz pedálfordulatmérőt és pulzusszenzoros övet, mindkét kiegészítő remekül működik. Kellemesen csalódtam mert ehhez már mágnes nélküli giroszkópos elven működő pedálfordulat szenzort kaptam, csak feldobom az egyik hajtókarra és kész, semmi dolgom tovább vele. :)

Habár kerékpározáshoz vettem, de futáshoz(na jó, inkább kocogásnak nevezhetjük) is kipróbáltam a ketyerét, helyt is állt, bár a rögzített gps nyomvonal nem lett túl pontos ilyen alacsony sebességnél. Bringázásnál ezzel szemben tökéletes vonalat rajzolt, még az is látszott utólag amikor egy figyelmetlen macskát kerültem ki a kerékpárúton.

 

Az akkuidőről: 36 óra üzemidővel reklámozzák (természetesen ideális körülmények közepette; gps powersave módban, 1 sec tracklog rögzítés kikapcsolva, bluetooth kikapcsolva, háttérvilágítás off, stb). Ehhez mérten egy teljes feltöltés után amit tapasztaltam:

-összesen kb 1-1.5 órát nyomkodhattam "üresben" (beállítások, készülék felfedezése, ez-az kipróbálása, stb)

-kicsivel több mint 13 órányi aktivitást rögzítettem vele. Ekkor kezdte jelezgetni a komputer hogy battery low. (Nem vártam meg mennyi időt menne még a kikapcsolásig, hazaérve felraktam tölteni)

-A háttérvilágítás szinte végig folyamatosan be volt kapcsolva mert sokszor rám esteledett tekerés közben és gyakran nappal is rossz fényviszonyok voltak, a gps full powerre volt állítva, az 1 sec rögzítés be volt kapcsolva, végig CAD és HR szenzorral együtt használtam (kivéve pár rövid futást, ott értelemszerűen csak a HR szenzor volt jelen).

Mindezek tükrében a 14-15 óra üzemidő korrektnek tűnik.

-A follow track funkció nagyon hasznos, de inkább olyxan esetekben amikor nagyjából sejted az útvonalat, csak megerősítés kell benne hogy jó nyomvonalon jársz. Kissé lassú a kijelzés, fák-, kisebb hegyek között lassan reagálta le az irányváltásokat, ennélfogva később is jelezte hogy letértem a nyomvonalról. Versenyen,teljesítménytúrán jó hasznát lehet venni ha véletlenül eltévednél vagy elbizonytalanodnál az útvonalban, ha előre felmásolod az "ExtraFiles" mappájába a gpx vagy fit formátumú nyomvonalat, utána tudsz rá navigációt indítani.

Erre ajánlom

Edzéshez, teljesítménymonitorozáshoz, outi, mtb felhasználásra egyaránt, a szabadban és okosgörgővel is.

Ennyiért vettem
46000
Mért tömeg
56 g
Csatolt képek
Bryton Rider 330E GPS 2019 km óra/óra
6 olvasó 50%-a szerint ez hasznos vélemény!
Szerinted hasznos?

Funkciók

 
aktuális sebesség:

igen


 
maximális sebesség:

igen


 
átlagsebesség:

igen


 
összehasonlító sebesség:

igen


 
aktuális edzés idő:

igen


 
összes edzés idő:

igen


 
aktuális megtett út:

igen


 
összes megtett út:

igen


Szolgáltatások

 
óra:

igen


 
további információk:

Csak komputer szenzorok nélkül.

A Rider 330-cal Bluetooth mellett WiFi-n keresztül is csatlakozhatsz a telefonodra, így az adatátvitel mindössze néhány másodpercre csökken. 1,8”-os kijelzőn követheted előre feltöltött trackedet, melyen a Rider 330 végig navigál. Tracket feltölthetsz az applikációból, végig mehetsz már egy korábban megtett útvonalon, vagy rátöltheted szinte bármilyen útvonaltervezőben készített útvonalad. Az összes szükséges szenzor mellett a Shimano Di2 elektromos váltóját is hozzá tudod párosítani, a komputeren pedig figyelemmel követheted aktuális áttételed.

Ez a komputer kapható szettben is, amely tartalmaza a pulzus- és pedálfordulatmérőt is.

1 s rögzítési mód. Adatátvitel WiFi-n. ANT+ HRM/CAD kompatibilis. Auto. Strava szinkronizálás. Bryton okostelefon alkalmazás. Hőmérséklet. Intervallumos edzés. Kijelző méret: 1.8" Logger kapacitás: 300 óra Magasság funkciók. Max. adatmező/Max. oldal: 8/7. Működési idő: 36 Navigáció. Össz. megjeleníthető adat: 72+ Shimano Di2. Wattmérő kompatibilis. Gombok: 3


Tedd fel technikai, beállítási, vagy vásárlási kérdésed bármely modellévű Bryton Rider 330E GPS termékkel kapcsolatban: