Csepel, Focus, Neuzer, Breezer férfi
Valós felhasználók által ajánlott termék termékek


anyag: 6061 alu | villa (merevvilla): acél | hajtókar: Prowheel Ounce 522c 34/50t | hátsó váltó: Shimano Claris, 8 seb. | fokozatok száma: 2x8 | féktest: Alhonga V | tömeg: 11,7 kg
anyag: 6061 Alumínium | villa (teló): Suntour NEX E25 HLO | hajtókar: Prowheel | hátsó váltó: Shimano Alivio | tárcsafék: Shimano hidraulikus
váz (mtb): MTB Sport 27.5, BSA BB, IS rear brake | anyag: 6061 Alumínium | villa (teló): SR Suntour XCT, 9 mm QR, coil spring | hajtókar: Shimano FC-TY301 | hátsó váltó: Shimano Tourney | tárcsafék: Tektro HD-M285 hidraulikus tárcsafék
anyag: Hi-Ten acél | villa (merevvilla): Acél | hajtókar: PROWHEEL A105 44T | fokozatok száma: 3 | féktest: ALHONGA V-fék
anyag: 6061 alu | hajtókar: Prowheel Solid, 320 42/52t | hátsó váltó: Shimano Claris, 8 seb. | fokozatok száma: 2x8 | féktest: tektro két forgáspontos | tömeg: 12 kg
anyag: 6061 alu | villa (merevvilla): acél | hajtókar: Prowheel MY-641, 28/38/48T | hátsó váltó: Shimano Ty500 | fokozatok száma: 3x7 | tömeg: 16 kg, 15,5 kg
váz (trekking): Csepel Traction | anyag: 6061 alu | villa (teló): Suntour M3010AL-A 50mm | hajtókar: Alu, 170mm 48/38/28 | hátsó váltó: Shimano RD-TX35 | féktest: V-Fékek, Promax TX-121 | fékváltó kar: Shimano Revoshift 3 × 7sp | tömeg: 16,3 Kg
anyag: 6061 Alumínium | hajtókar: PROWHEEL OUNCE 36/50T | hátsó váltó: Shimano Claris | fokozatok száma: 2x8 | féktest: Shimano Claris | fékváltó kar: Shimano Claris
váz (trekking): Csepel Woodlands Cross, 700C | anyag: alu | villa (teló): Suntour NEX 60mm | hajtókar: Csepel 48/38/28T szegecselt alu, négyszögt., 175mm karhossz | hátsó váltó: Shimano Altus, RD-M310 | fokozatok száma: 3x7 | tömeg: 13,5 kg
váz (mtb): MAX technology Carbon frame, PF30 BB, 142x12 mm through axle, internal cable routing, Post Mount 160 mm | anyag: Karbon | villa (teló): RockShox SID RL WorldCup, OneLoc remote, 100x15 mm QR, 100 mm travel | hajtókar: Sram XX1 Eagle GXP, Sram XX1 Eagle, 32T | hátsó váltó: Sram XX1 Eagle Type 2.1